Aluminium kozijnen in Roermond

Traditionele houten kozijnen worden tegenwoordig steeds minder vaak gebruikt, voornamelijk omdat deze kozijnen bij een inbraak gemakkelijk te forceren zijn en dus geen goede beveiliging bieden. Een beter alternatief hiervoor zijn aluminium kozijnen. Als u in Roermond op zoek bent naar aluminium kozijnen, bent u aan het juiste adres bij 0800 Kozijnen. Wij zijn uw specialist op het gebied van kozijnen in Roermond en voorzien uw woning dan ook graag van de beste aluminium kozijnen.

Aluminium is als materiaal zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk, dit geldt zeker ook voor uw nieuwe aluminium kozijnen. Bovendien hebben aluminium kozijnen een zeer hoge isolerende werking! Alle kozijnen die wij in Roermond en omgeving voor u kunnen plaatsen, zijn voorzien van inbraakveilig hang- en sluitwerk. Met aluminium kozijnen bent u dan ook verzekerd van duurzaamheid, veiligheid, isolatie en uitgebreide mogelijkheden.

Mogelijkheden van aluminium kozijnen

Sommige mensen zijn in eerste instantie wat huiverig voor het aanschaffen van aluminium kozijnen, vanwege het strakke uiterlijke. Aluminium kozijnen kunnen echter in veel verschillende uitvoeringen worden gemaakt; van slank en modern tot traditioneel en voor diepe raamprofielen. Bovendien zijn aluminium kozijnen verkrijgbaar in maar liefst 300 RAL kleuren en diverse soorten structuurlak. Zo bereikt u met aluminium kozijnen een uniek design dat perfect past bij de rest van uw woning. Dankzij een speciale folie met een houtpatroon, zijn aluminium kozijnen vrijwel niet meer van hout te onderscheiden. In Roermond en in de omgeving van Roermond produceren, leveren en plaatsen onze vakmannen de volgende aluminium kozijnen:

• Traditionele (vlakke) aluminium kozijnen
• Verdiepte aluminium kozijnen
• Aluminium kozijnen met een staallook